Onderneming

Samenleven, (levens)testament & verdeling

Wonen & hypotheek

Schenking & erfenis

Bijzonder onroerend goed

Bijzonder onroerend goed

Onderneming

Samenleven, (levens)testament & verdeling

Wonen & hypotheek

Schenking & erfenis

Bijzonder onroerend goed

Nieuwbouw
Bedrijfspand
Appartement & splitsing
Bouwkavel
Erfdienstbaarheden
Kwalitatieve verplichting
Opstalrecht
Erfpacht
Hypotheek

Bijzonder onroerend goed

ArkelStad notarissen is gespecialiseerd in alle facetten van bijzonder onroerend goed. Met meer dan twintig jaar ervaring in de regio heeft Ruben Tromp alle kennis in huis om projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten en particulieren te adviseren bij nieuwbouw- en transformatiebouwprojecten. Hij begeleidt onder meer splitsing in appartementsrechten (en wijzigingen in de splitsingsakte), de grensvastlegging van percelen, uitponding, vestiging opstalrecht, verjaringssituaties en de overdracht van snippergroen.

Door de notaris in een vroeg stadium te betrekken bij bouwprojecten kan deze tijdig anticiperen op eventuele hobbels in de weg. Zo kunnen deze worden geëgaliseerd voordat ze tot ongewenst oponthoud leiden in het proces.

ArkelStad notarissen adviseert verder bij de aankoop van bedrijfspanden en -gronden, bij de overdracht van bedrijfspanden en de daarbij behorende fiscale aangelegenheden. Denk daarbij aan de heffing van overdrachtsbelasting of omzetbelasting.

Ook adviseren wij over de wijze waarop een slapende Vereniging van Eigenaars geactiveerd kan worden. We verzorgen de inschrijving daarvan in de Kamer van Koophandel en begeleiden het wijzigen van een bestaande splitsing in appartementsrechten.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van commercieel en bijzonder onroerend goed? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens hier achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen om een vrijblijvende afspraak in te plannen bij ons op kantoor.

Postadres
Postbus 860
4200 AW Gorinchem
info@arkel-stad.nl

Bezoekadres Arkel
Raadhuisstoep 1
4241 BV Arkel
Telefoon: 0183 – 21 66 00

Bezoekadres Gorinchem
Kleine Landtong 17
4201 HL Gorinchem
Telefoon: 0183 – 21 66 00

Derdengeldenrekening
NL46 INGB 0007 5941 95
t.n.v. van ArkelStad Notarispraktijk B.V.

Op beide locaties is parkeren gratis. In geval van een fysieke beperking maakt u een afspraak op onze locatie in Gorinchem. Samen bespreken we de mogelijkheden, zodat er een plek in de parkeergarage kan worden gereserveerd en u gebruik kunt maken van de lift.
Bij uw bezoek aan onze locatie in Gorinchem kunt u zich bij aankomst melden bij de slagboom. Hierna opent de slagboom automatisch.