Onderneming

Samenleven, (levens)testament & verdeling

Wonen & hypotheek

Schenking & erfenis

Bijzonder onroerend goed

Onroerend goed

Onderneming

Samenleven, (levens)testament & verdeling

Wonen & hypotheek

Schenking & erfenis

Bijzonder onroerend goed

Onroerend goed

Bij de grootste aankoop – en dus een van de belangrijkste beslissingen – in je leven laat je je graag bijstaan door een specialist: de notaris. We hebben het hier over het kopen van een eigen huis.

De koop of verkoop van een huis begint in de regel met de koopovereenkomst. Een voorlopig koopcontract, wordt dit wel genoemd, maar er is niets voorlopigs aan. Een getekende koopovereenkomst is namelijk bindend, hoewel de koper binnen drie dagen nog van de koop kan af zien.

Vaak wordt de koopovereenkomst opgesteld door de betrokken makelaar; een notaris kan echter ook een koopovereenkomst opstellen. De notaris kan beide partijen daarbij juist passend en persoonlijk adviseren over tal van zaken waaraan zij zelf misschien helemaal niet hadden gedacht. Dat geeft zekerheid over ieders rechten en plichten.

ArkelStad notarissen adviseert bij de aankoop van een huis tevens over andere belangrijke overwegingen als een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden of een testament.

Meer weten?

Graag denken we met mee voordat u deze belangrijke beslissing neemt. In een kosteloos oriënterend gesprek vertellen we meer over wat we kunnen betekenen.

Neem daarvoor contact met ons op of laat uw gegevens hier achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen om een vrijblijvende afspraak in te plannen bij ons op kantoor.

Postadres
Postbus 860
4200 AW Gorinchem
info@arkel-stad.nl

Bezoekadres Arkel
Raadhuisstoep 1
4241 BV Arkel
Telefoon: 0183 – 21 66 00

Bezoekadres Gorinchem
Kleine Landtong 17
4201 HL Gorinchem
Telefoon: 0183 – 21 66 00

Derdengeldenrekening
NL46 INGB 0007 5941 95
t.n.v. van ArkelStad Notarispraktijk B.V.

Op beide locaties is parkeren gratis. In geval van een fysieke beperking maakt u een afspraak op onze locatie in Gorinchem. Samen bespreken we de mogelijkheden, zodat er een plek in de parkeergarage kan worden gereserveerd en u gebruik kunt maken van de lift.
Bij uw bezoek aan onze locatie in Gorinchem kunt u zich bij aankomst melden bij de slagboom. Hierna opent de slagboom automatisch.