Onderneming

Samenleven, (levens)testament & verdeling

Wonen & hypotheek

Schenking & erfenis

Bijzonder onroerend goed

Onderneming

Onderneming

Samenleven, (levens)testament & verdeling

Wonen & hypotheek

Schenking & erfenis

Bijzonder onroerend goed

Ondernemingsrecht

Voor iedere ondernemer, startend of zeer ervaren, is het goed om regelmatig de stand van zaken binnen de onderneming te beschouwen. Een bedrijf is immers continu in beweging. Wat in het verleden een succesvolle bedrijfsvorm was kan in het heden gedateerd en achterhaald zijn.

Van oprichting tot fusie tot bedrijfsoverdracht. Statutenwijzigingen, aandeelhoudersovereenkomsten, splitsing. Is een andere rechtsvorm passender voor het bedrijf? Komt er een samenwerking aan met een zakenpartner of speelt een levering van aandelen? Het zijn allemaal vraagstukken en fases in het ondernemersbestaan waarbij de notaris de ondernemer kan bijstaan.

De specialisten van ArkelStad notarissen wegen voor een écht passend advies nadrukkelijk de persoonlijke situatie van de ondernemer mee. Een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden en een goed testament zijn voorbeelden van zaken die daarbij ook aandacht verdienen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen en wilt u graag eens om tafel met onze specialisten? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens hier achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen om een vrijblijvende afspraak in te plannen bij ons op kantoor.

Postadres
Postbus 860
4200 AW Gorinchem
info@arkel-stad.nl

Bezoekadres Arkel
Raadhuisstoep 1
4241 BV Arkel
Telefoon: 0183 – 21 66 00

Bezoekadres Gorinchem
Kleine Landtong 17
4201 HL Gorinchem
Telefoon: 0183 – 21 66 00

Derdengeldenrekening
NL46 INGB 0007 5941 95
t.n.v. van ArkelStad Notarispraktijk B.V.

Op beide locaties is parkeren gratis. In geval van een fysieke beperking maakt u een afspraak op onze locatie in Gorinchem. Samen bespreken we de mogelijkheden, zodat er een plek in de parkeergarage kan worden gereserveerd en u gebruik kunt maken van de lift.
Bij uw bezoek aan onze locatie in Gorinchem kunt u zich bij aankomst melden bij de slagboom. Hierna opent de slagboom automatisch.